Skip to content Skip to footer

Lise’s Lenses | Website + Branding voor Youtuber Lise van Wijk

Een creatieve samenwerking

Wij houden we van uitdagende projecten die onze expertise op het gebied van webdesign, logo-ontwerp en branding in de schijnwerpers zetten. Een van deze samenwerkingen was met de getalenteerde Youtuber en fotografe Lise van Wijk, voor haar fotografieproject ‘Lise’s Lenses’.

Het project: Lise’s Lenses

Lise van Wijk, een creatieve kracht die zowel op YouTube als in de wereld van fotografie actief is, benaderde ons met een uitdagende visie: ze wilde een online platform creƫren om haar fotografiediensten te promoten en haar portfolio te delen. Haar doel was niet alleen om een functionele website te hebben, maar ook om een unieke merkidentiteit te creƫren die haar veelzijdige talent en passie voor beelden weerspiegelde.

Website: liseslenses.nl

Ons team ging met enthousiasme aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de website liseslenses.nl. We wilden niet alleen een plek creƫren waar Lise haar fotografiewerk kon presenteren, maar ook een online ervaring die haar creativiteit en visie in de schijnwerpers zette. Het resultaat was een eigentijdse, visueel aantrekkelijke website.

Logo en branding: een artistieke identiteit

Naast de website werkten we nauw samen met Lise om een uniek logo en bijpassende branding te creĆ«ren. Ons doel was om haar persoonlijkheid en haar veelzijdige creatieve talent in elk aspect van haar merk tot uiting te brengen. 

Het resultaat: Een bloeiend fotografie merk

Lise’s Lens groeide snel uit tot een bloeiend fotografie merk met een sterk online aanwezigheid. De website, het opvallende logo en de doordachte branding hielpen Lise om haar fotografiediensten te promoten en een groeiende klantenkring aan te trekken

www.liseslenses.nl

Laat een reactie achter

Hidde: +31 06 209 366 11
Michael: +31 06 828 706 95
Go to Top