Skip to content Skip to footer

MyReviewCards | Website + marketing materiaal

Bij Onlinesuccesroute zijn we trots op onze successen, en vandaag willen we graag een bijzondere case met je delen: MyReviewCards. Deze opdracht was een ware uitdaging en een kans om een compleet nieuwe branding te creëren, een geheel nieuwe webshop op te zetten, en zelfs de kaartjes te ontwerpen die het hart vormen van dit innovatieve concept. Het resultaat? MyReviewCards is nu hét toonbeeld van een sterk merk met de slogan die meteen het bedrijf weerspiegelt: “Share, Score, Smile.”

Maar laten we beginnen bij het begin. MyReviewCards is een webshop met een uniek aanbod: NFC-kaarten die bedrijven helpen om meer reviews, omzet en volgers op social media te realiseren. Onze taak was om deze innovatieve producten naar voren te brengen, hun potentieel te benutten en MyReviewCards te positioneren als dé oplossing voor bedrijven die streven naar online succes.

Branding: Share, Score, Smile

Onze eerste stap was het creëren van een krachtige merkidentiteit die de essentie van MyReviewCards vastlegde. We wilden een gevoel van delen, waardering en vreugde overbrengen – en zo ontstond de slogan: “Share, Score, Smile.” Deze drie woorden omvatten de kernwaarden van MyReviewCards: de mogelijkheid om positieve feedback te delen, de scores te verbeteren en een glimlach te toveren op zowel de gezichten van klanten als ondernemers.

Webshop: Myreviewcards.nl

Om MyReviewCards naar de markt te brengen, hebben we een geavanceerde webshop ontworpen en ontwikkeld op het adres Myreviewcards.nl. Hier kunnen bedrijven eenvoudig de NFC-kaarten bestellen en hun eigen branding en informatie toevoegen. De website is intuïtief, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversies, waardoor bedrijven moeiteloos kunnen profiteren van de voordelen van MyReviewCards.

Kaartjes: Design met impact

De kaartjes zelf zijn het kroonjuweel van MyReviewCards. We hebben ze ontworpen met aandacht voor detail en stijl, zodat ze de boodschap van het bedrijf perfect overbrengen. Elk kaartje is een uitnodiging om feedback te geven, met gemakkelijke NFC-technologie voor directe interactie. Ze zijn aantrekkelijk, informatief en roepen een glimlach op bij elke ontvanger.

MyReviewCards is nu meer dan zomaar een webshop. Het is een volwaardig merk met een sterke identiteit, een overtuigende slogan en een aantrekkelijke online aanwezigheid. Het succesverhaal van MyReviewCards laat zien wat er mogelijk is als branding, webontwikkeling en design samenkomen om een innovatief concept tot leven te brengen.

Wil jij ook de voordelen van MyReviewCards ontdekken? Bezoek de webshop op Myreviewcards.nl en ervaar zelf hoe we bedrijven helpen om meer te delen, beter te scoren en altijd te glimlachen. MyReviewCards – omdat succes delen begint met een glimlach!

Laat een reactie achter

Hidde: +31 06 209 366 11
Michael: +31 06 828 706 95
Go to Top