Skip to content Skip to footer

Mokum Tours | 2 Websites + Logo

Onlinesuccesroute is trots om aan te kondigen dat we recentelijk hebben samengewerkt met Mokum Tours en Mokum Taxi om hun online aanwezigheid te versterken. Met onze expertise en toewijding hebben we twee opvallende projecten gecreƫerd: de Mokum Tours-website en het bijbehorende logo, evenals de nieuwe Mokum Taxi-website.

Mokum Tours Website en Logo:

Voor Mokum Tours, een bedrijf dat fascinerende tours door heel Nederland aanbiedt, hebben we een aantrekkelijke en functionele website ontworpen die de rijke geschiedenis, cultuur en ook de leukste dingen van de Nederland weerspiegelt. De website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk, met eenvoudige navigatie en informatieve inhoud voor bezoekers. Daarnaast hebben we een uniek logo gecreƫerd dat de essentie van Nederland vastlegt en Mokum Tours een herkenbaar merk maakt.

Mokum Taxi Website:

Voor Mokum Taxi, een toonaangevende taxidienst in Amsterdam, hebben we een geavanceerde website ontwikkeld die het voor klanten gemakkelijk maakt om taxi’s te boeken en informatie te vinden over de beschikbare services. De website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid, en biedt een naadloze ervaring voor zowel desktop- als mobiele gebruikers.

We zijn verheugd dat we Mokum Tours en Mokum Taxi hebben kunnen helpen bij het versterken van hun online aanwezigheid en het creƫren van aantrekkelijke merkidentiteiten. Bij Onlinesuccesroute streven we er altijd naar om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van succes in de digitale wereld, en we kijken uit naar verdere samenwerkingen en het bereiken van nog meer online succesverhalen.

Word jij ons volgende succes verhaal?

Dat begint allemaal bij een gratis adviesgesprek

Laat een reactie achter

Hidde: +31 06 209 366 11
Michael: +31 06 828 706 95
Go to Top